Compania

Scurt istoric


PRINTEK activează în domeniul distribuției de consumabile și accesorii pentru imprimante și copiatoare încă de la începutul anului 2005. Din 2012 având multiple aprecieri și recomandări din partea clienților și a distribuitorilor am luat hotărârea de a ceda întreaga activitate de distribuție a consumabilelor din cadrul companiei MB Media, companiei PRINTEK TONERS SRL atribuindu-i în același timp o identitate proprie, o echipă nouă, tânără și dinamică.

Într-o lume în care totul este în continuă schimbare, resursele devenind tot mai reduse, PRINTEK TONERS oferă servicii eficiente la un cost redus, adaptate cerințelor pieței.

Satisfacerea și fidelizarea clienților este principalul nostru obiectiv, de aici și dorința de continuă evoluție a site-ului și a ofertelor puse la dispoziția clienților noștri. Încercăm astfel să fim mult mai aproape de clienții noștri, închegând relații de succes pe termen lung.

Valorile de bază prin care ne identificăm sunt calitatea ridicată a produselor și a serviciilor noastre, prețuri competitive și profesionalism, asigurat de angajații noștri, angajați pregătiți să îndeplinească cele mai exigente condiții ale dumneavoastră într-un mod sigur, rapid și eficient.

Modul de abordare al companiei este bazat pe parteneriat, deoarece dumneavoastră nu sunteți doar simpli clienți, sunteți partenerii noștri.